Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek az ilyen pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az ilyen pasik bejünnek? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Most itt leginkább a sötét bőr , zöld szem , izmos test , helyes arcra gondolok. A kép csak illusztráció .

2012. júl. 4. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
de álszent duma ez normális lányoknak nem jön be....persze hogy bejön nagyjából minden lánynak.nem kell itt majomkodni :DD
2012. júl. 4. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem találok hibát a felsorolásban. A sötét bőr is oké, csak ne a Magyarországon élő kissebbségből származzon, ami lassan már nem is kissebbség lesz...

Amúgy meg nem értem miért csak rib@ncoknak jönne be. Mi a probléma? Ha jó testű, jó képű gyerek és ha még nem is bunkó, akkor simán bejön nekem... Ne legyetek ennyire irigyek fiúkák! Jut nektek is nő, Csak nem annyi, mint az ilyen srácoknak.

2012. júl. 4. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:

ez a férfi ideállom :D a mostani pasim is ilyen csak kevesebb izommal :D de nekem mondjuk inkább ő [link] nem nagyon kigyúrt de ilyen arc mellé nem kell kigyúrtnak lennie kár hogy meleg...enn

él jobb pasit nem láttam kinézetre jó lenne ha lenne egy magyar ikertestvére :D

2012. júl. 4. 22:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen nagyon csini ő is ;)
2012. júl. 4. 23:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Scofield (vagy nem tudom hogy írják: szkófild) meleg? :O
2012. júl. 4. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit sem jön be. Nem szeretem az ilyen túl barna kigyúrt "szép fiúkat". 20l
2012. júl. 4. 23:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát, nekem bejön a sötét bőr, a zöld szem, az izmos test és a helyes arc is.

És nem érzem magam ettől ribancnak. Ismeritek azt a fogalmat, hogy ÍZLÉS? Mindenkinek másmilyen.... Nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb a másiknál.

2012. júl. 4. 23:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok r*banc, mégis bejön. Akkor mégis az vagyok? Hülyéskedést félretéve bejön, nagyon is, bár a haja lehetne egy cseppet hosszabb.
2012. júl. 4. 23:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik.

15/L

2012. júl. 6. 13:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem az esetem.
2012. júl. 9. 18:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!