Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek az ilyen pasik bejünnek? (képpel)
Most itt leginkább a sötét bőr , zöld szem , izmos test , helyes arcra gondolok. A kép csak illusztráció .
Nem találok hibát a felsorolásban. A sötét bőr is oké, csak ne a Magyarországon élő kissebbségből származzon, ami lassan már nem is kissebbség lesz...
Amúgy meg nem értem miért csak rib@ncoknak jönne be. Mi a probléma? Ha jó testű, jó képű gyerek és ha még nem is bunkó, akkor simán bejön nekem... Ne legyetek ennyire irigyek fiúkák! Jut nektek is nő, Csak nem annyi, mint az ilyen srácoknak.
ez a férfi ideállom :D a mostani pasim is ilyen csak kevesebb izommal :D de nekem mondjuk inkább ő [link] nem nagyon kigyúrt de ilyen arc mellé nem kell kigyúrtnak lennie kár hogy meleg...enn
él jobb pasit nem láttam kinézetre jó lenne ha lenne egy magyar ikertestvére :D
Hát, nekem bejön a sötét bőr, a zöld szem, az izmos test és a helyes arc is.
És nem érzem magam ettől ribancnak. Ismeritek azt a fogalmat, hogy ÍZLÉS? Mindenkinek másmilyen.... Nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb a másiknál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!