Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek tényleg ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek tényleg ez kell? Sosem lesz nála esélyem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, még nem volt pasim, viszont azt hiszem sajna szerelmes vagyok. Az a "gond" velem, hogy... hát az a tanulós fajta vagyok, nem az, aki nonstop tanul, de le sem szarom az egészet, valami orvosi felé szeretnék tovább menni. Ismerek egy srácot, aki eléggé az ujja köré csavart, de nem értem mit miért csinál. Egy egy hetes táborban voltunk együtt. EGyik nap engem ölelget, beszélgetünk meg vp-zünk, meg játszik a hajammal, meg fogja a kezem, másik nap egy másik csajt ELŐTTEM simogat, látványosan elvonulgat vele, komolyan, már rengeteget sírtam miatta. a legszebb benne az, hogy én nem vagyok az a krva fajta, az a másik lány úgy követte minden hova mint egy kiskutya, egész nap a nyakán lógott, az ágyába feküdt, én meg ezt így nem... Volt mikor én is az ágyában voltam, amikor ölelgetett, de nem végig. Most mi a baj velem? Annyira rosszul esik amit csinál. Hogy előttem csinálja. :( Szóval végülis nekem is lógnom kéne rajta, meg simogatni egész nap, meg ütögetni? Nem értem :(
2012. júl. 4. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
varj arra a fiura ,aki utan nem neked kell menni,hanem o fog utanad. en igy voltam,visszahuzodo voltam a fiukkal. azaz sosem mertem ovlna kezdemenyezni. jol teszed,h te nem k*rvaskodsz. es lam,17 eves vagyok,es jott nekem egy ilyen srac,es mar 8honapja egyutt vagyunk :)
2012. júl. 8. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Vannak sajnos ilyen srácok, akik ebből 'táplálkoznak'.

Ez az ő önbizalmuknak nagyon jót tesz, de bizony kihasznál.

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, és én is halálosan szerelmes voltam belé x éve. Most a legjobb haverok vagyunk, de előttem (és velem) csalta meg kb. az összes csaját. Én meg hagytam magam, mert azt hittem, hogy többet akarok a helyi szépfiútól.

Figyelj! Tudom nekünk könnyű leírni, hogy hagyjad a francba, de ez lenne a legjobb.

Ne engedd magad neki kihasználni. Fölöslegesen fogsz még ez végett rengeteget szomorkodni.

Én már beláttam, hogy butaság volt hagynom magam.

Az én önbizalmam került a földre.

Nézz körül, biztos van még egy csomó olyan srác, akiről nem is hinnéd milyen rendes. :)

2012. júl. 8. 11:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem kurvulok, attól még lesz olyan aki észrevesz? Mert egyszerűen ez nem én vagyok :(
2012. júl. 8. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a megérzésem hogy a srácnak a másik lány jobban bejött külsőre, esetleg lehet hogy túlzottan tanulós vagy és szóba hozod ezt a témát? :/
2012. júl. 8. 12:20
 15/17 A kérdező kommentje:
PÉnteken volt a buli náluk, ott volt a lány is, de kb. le se szarta... Csak akkor foglalkozott vele, amikor az odament hozzá, akkor is egy csomószor lekoptatta... Este filmet néztünk, majdnem végig fogta a kezem, aztán pedig egy ágyban aludtunk... Amúgy meg medencéztünk is, és ott is egy csomót dumálgattunk, meg hülyültünk, a másik csaj pedig ott is leszarta. És amúgy meg mondom, hogy összesen 4 lánnyal tolta ezt az odabújok hozzá simogatom dolgot... :/
2012. júl. 8. 12:25
 16/17 A kérdező kommentje:
*csak akkor foglalkozott vele, amikor a csaj ment oda hozzá, és elkezdte baszogatni, mert érezte, hogy le se szarják.
2012. júl. 8. 12:25
 17/17 anonim válasza:
Szerintem ettől függetlenül hagynod kéne a francba, mert most épp veled foglalkozik aztán pár nap múlva megint leszar, ennek így nem sok értelme van.
2012. júl. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!