Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hinnétek neki az én helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek neki az én helyemben?

Figyelt kérdés
megismertem egy fiút a strandon. én eléggé duci vagyok és nagyon meglepődtem mikor a fiú csak úgy mellém ült és elkezdtünk beszélgetni. És most meg elkezdett olyanokat irogat hogy járna velem meg minden. Az a baj hogy az egyik ismerősöm olyanokat terjeszt hogy én már nem vagyok szűz meg ilyen kellemes dolgokat. Én mondtam neki hogy nem értem mért tetszek neki és ugye nem csak a pletyka miatt akar velem járni . természetesen nemet mondott, de nem tudom higgyek-e neki. Szerintetek? 14/l 16/f

2012. júl. 4. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy te nem látod magad szépnek még lehetsz az:). És mit jelent hogy duci vagy? Lehet hogy csak te hiszed azt , nem?
2012. júl. 4. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
nem. én rendesen kövér vagyok.
2012. júl. 4. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még lehet, hogy tetszel neki. Miért ne? :)
2012. júl. 4. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
nemtudom :S
2012. júl. 4. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már oda ment hozzád és azóta is mondja, hogy járna veled nem hinném, hogy szórakozik veled, ne habozz gyere össze vele, ha meg át ver mégis akkor ez legyen a legkisebb bajod az életben. Barátnődet állítsd le és ne törődj vele!
2012. júl. 4. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a pletyka? Jársz vele, aztán ha egy hét után már le akar fektetni, és nemet mondasz, akkor egyrészt megtudod, hogy csak ezért akart, másrészt nyilvánvaló lesz, hogy nem igazak a pletykák. Csak nyerhetsz vele.

24/N

2012. júl. 4. 19:54
 7/8 A kérdező kommentje:
de félek hogy megszeretem és akkor nagyot fogok csalódni ha csak le akar feküdni velem
2012. júl. 4. 19:55
 8/8 anonim válasza:
Elég hamar kiderül, hogy csak le akar e veled feküdni és pár hét alatt általában nem tudsz teljesen beleszeretni valakibe.Szerintem próbáld meg!
2012. júl. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!