Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is kikészít ennek a sok szerelmes párnak a látványa?
Ma még több szerelmes párt láttam együtt, mint ezelőbb bármikor és nagyon rossz érzés volt, mert engem sosem szeretett még egy lány sem viszont, én úgy tűnik ritka peches vagyok és a lányok utálnak engem a külsőm miatt gondolom, mert jellemre nem sokat engedtem közel magamhoz eddig, ugyanis nem tudok haverkodni sem lányokkal, főleg, aki tetszik azzal még a beszélgetés se megy, hiszen úgyis kaphat ilyen űber szexi hapsit, úgyis az kell mindenkinek. Én meg...
Rossz ez így, hiányzik már egy társ az életemből, szerelemre, szeretetre vágyom, mint minden normális ember.
Ugyanmár, a húgoknak benne van a munkaköri leírásukban, hogy a bátyjukat cukkolják meg gúnyolják. Szard le őket.
Nő vagyok, higgy nekem. És most figyelj:
Igen, a helyes pasikra bukunk. De MIÉRT? Mert ők magabiztosak, és valójában a magabiztosságuktól nedves a bugyink. Nem a szőke hajuktól vagy a kék szemüktől. Tehát ez fordítva működik, aki magabiztos, jóképűnek látjuk. Aki nyámnyila, azt csúnyának.
Na jó, ez a magabiztosság-duma a hülyeség netovábbja. Ha nincsenek sikerei, mitől legyen magabiztos? A magabiztosság abból ered, hogy sikerei vannak valakinek, és ebből tudja, hogy a soron következő helyzeteket is sikerrel meg fogja tudni oldani. Aki sikertelen, annak legfeljebb akkor lehet nagy önbizalma, ha őrült.
A posztoló meg próbáljon egy picit mással foglalkozni, és kiszállni ebből a negatív spirálból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!