Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van a legtöbb régi filmben ez?
Figyelt kérdés
Tegnap nézem az M1-et és mitlátok régi film amiben gyermek szex van.... Ma este nézem a Duna Tv-t mitlátok benne? gyermek szex. Ezelőtt pár nappal ha jol emléxem M1-en ugyszint 2 kisgyerek szeretkezik..... Miért adják le az ilyen filmeket?2009. júl. 9. 22:54
2/11 anonim válasza:
Gyerekszex az M1-en meg a Duna TV-n?? Ez komoly? Remélem nem.
3/11 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félreértettétek, vagy én irtam hibásan?! Ezek mind filmben voltak, hogy szerelmesek vagy nemtudom és hogy...
2009. júl. 9. 23:03
4/11 anonim válasza:
a szerelem meg a szex az kettő. ugy ertettem h ha pl. szerelmes egymasba 2 ovodas, és egyutt mennek az oviba, puszi, meg stb. akkor az még azért elég messze van a szextől. szerelem meg miert ne lehet????
5/11 A kérdező kommentje:
estevan látszik:) Nos akkor: 2gyermek szeretkezik.... Mi a fenének adnak le ilyet?
2009. júl. 9. 23:21
6/11 anonim válasza:
nem hiszem el h eppen szeretkeznek. azt meg h? marmint h gyerekek???
7/11 anonim válasza:
Jah így már értem, ahogy az előző hozzászóló leírta. Szex és szerelem nem ugyanaz, és te szexet írtál.
Ha viszont szerelemről van szó, mondjuk két óvodás - szintén ahogy az előttem szóló írta, azzal tényleg semmi baj, azért van sok film belőle mert aranyosak, tapasztalatlanok, és felnőttesen akarnak viselkedni és ez vicces, sok embert szórakoztat.
8/11 anonim válasza:
Nah ezt én sem hiszem el hogy szeretkeznek. Mit jelent neked hogy gyerekek? Mert ha legalább 16nak kinézők szeretkeznek azzal semmi gond.
9/11 anonim válasza:
Én értem a kérdésed. Biztos vmi független művészfilm volt, azok vannak tele ilyen jelenetekkel
10/11 anonim válasza:
kisgyereknek fel sem áll hogy szeretkezne? jó, tudom, filmforgatás, de ilyet akkor sem forgatnak le.. leírnád részletesebben mi volt a képernyőn? meg milyen idősek stb? v hogy mi a film címe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!