Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretnék barátot, de elég válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Próbálkozok, de azok közül akikkel össszeakadtam, nem tetszett senki.2012. júl. 4. 08:05
11/20 anonim válasza:
Velem is kaj ugyan ez. Nem tudsz vele mit csinálni, azt nem lehet hogy gondolsz egyet és azt mondod hogy na mától a kicsit csúnyább fiúk is tetszeni fognak :D Neked magasak az igényeid, azzal nem tudsz mit tenni, ilyen vagy und kész.
12/20 Diavolino44 válasza:
Egyet ertek a kerdezovel. Inkabb vagyok egyedul, de nem fogok csak azert valakivel kapcsolatot mert legyen mellettem valaki az szanalmas..
Hidd el idovel megtalalod azt akit kersel, bar nem tudom hany eves vagy de gyanitom 18 vagy az alatt!
27F
13/20 A kérdező kommentje:
Majdnem, 19. Èn is 17 voltam, mikor egy kedves sráccal járni kezdtem, de nem tetszett, ezért szakítanunk kellett, nem lehet olyannal az ember akihez nem vonzódik. Nem szeretnék vadidegeneknek küldözgetni magamról képet.
2012. júl. 4. 10:45
15/20 A kérdező kommentje:
Kedves privátot író személy, ismerlek téged így felesleges válaszólnom.
2012. júl. 4. 10:54
17/20 anonim válasza:
Akkor egy ideillő mondatot idéznék:"Addig nyujtozkodj amig a takaród ér"
18/20 anonim válasza:
Talán ha elmondanád mik az igényeid, mit értesz a "válogatós vagyok" címszó alatt, akkor tudnánk segíteni!
19/20 A kérdező kommentje:
Pesten sétáltam, körbe néztem és szinte nem is láttam, nekem tetsző férfit. Nincs ideálom, a testüket annyira nem is nézem, csak az arca legyen helyes
2012. júl. 4. 14:32
20/20 anonim válasza:
Lassan ott tartunk,hogy férfiaknak szebbnek kell lenniük a nőknél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!