Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Forever alon fiú társaim! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forever alon fiú társaim! Ti is csak ámulkodtok, amikor olyanokat hallotok, hogy a lány mindent megakar tenni, hogy a fiú barátjának jó legyen? Mi értünk bezze egy lány sem tenne semmit, miért nem tudnak minket szeretni a lányok?

Figyelt kérdés
:"(
2012. júl. 4. 02:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én megértelek, mert nekem is egy kapcsolatom volt, ami 3 hónapig tartott, és 25 múltam. ;) De elfogadtam, hogy az élet nem egyenlő párkapcsolattal, meg párkapcsolat keresgéléssel. Nem feladtam, hanem inkább ráálltam önmagam megerősítésére, hogy új erővel, szemléletmóddal vághassak neki a dolognak.
2012. júl. 4. 02:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy az ilyen forever alone srácok úgy is néznek ki..ha undorító vagy és béna, akkor nem fogsz kelleni senkinek.

Nem minden a külső, de ez az első rosta, amin át kell menni.

20/N

2012. júl. 4. 06:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Hiába nézek ki jol,loszart se ér.
2012. júl. 4. 10:11
 14/22 anonim ***** válasza:
mi ez a folytonos rinyálás itt??! bocsánat hogy ezt írom, fiúkák, de titeket jól agyba-főbe kéne verni egyszer hogy észhez térjetek... csak annyit kéne tennetek hogy fejben elengeditek ezt a párkapcsolat meg önsajnálás dolgot, lazák lesztek, vidámak, élvezitek az életet és akkor már jönnének a csajok is maguktól! ez nem egy bonyolult trükk, képesek lennétek rá ha akarnátok. mellesleg nem jó kifogás az se hogy rondák vagytok, kb. napi 20-30 ronda srácot látok barátnővel..
2012. júl. 4. 11:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sok minden fejben dől el, mint ahogy ez is. El kell engedni a párkapcsolat utáni epekedést, és akkor lesz majd párkapcsolat, amikor már pont szarik rá mindenki.
2012. júl. 4. 11:46
 16/22 anonim ***** válasza:

1. Mi ez a férfiatlan szentimentalitás? :D

2. Én azért vagyok """"forever alone"""" mert randa vagyok, nincs mit tenni, a testem kigyúrtam, a fejem viszont nem lesz szebb.

3. Gondolj már bele, legalább csak megadra kell pénzt költeni.

4. A prostikat is meg tudod húzni, ha van pénzed az is jó nem igaz?

5. Tényleg ne nyáladzál, ez annyira gáz! :D

2012. júl. 4. 13:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, abban semmi jó nincs, hogy pénzért lefekszik veled valaki, aki eljátssza, hogy imád téged és hú de jó vagy az ágyban. Vannak dolgokat, amiket pénzért sem lehet megszerezni sajnos. :(
2012. júl. 4. 15:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jutott az a jelenet,mikor Plazma először rappelt a Csillag születik-ben:

-"Édesem,mint anya kérdezem,téged nagyon átb*sztak a lányok?"

Visszatérve.. Elhiszem,hogy rossz ez nektek,és sajnálom is,de én lányként ugyanezt látom a másik oldalon. Mikor egy srác a csillagos eget is lehozná a nagyképű r*banc barátnőjének,az azért elkeserítő... Nem hiszem,hogy annyira buta/ronda lennék,hogy engem levegőnek nézzenek. Mindegy. Százszor magamba néztem emiatt,és megmondom őszintén,nem szabad nagyon változtatni akarni. Nem szabad,mert tönkreteszed magad vele. Mást nem tudsz tenni,mint türelmesen vársz,és próbálod másra terelni a figyelmed.(haverok,koncertek,sport,bármi) Kitartás! :/

16/L

2012. júl. 5. 12:00
 19/22 A kérdező kommentje:

ma 12:00

Nem, ezzel nem értek egyet. Ez hülye hozzáállás, egy fiúnak pedig egyenesen megengedhetetlen, hogy várjon a sült galambra, arra, hogy egy lány leszólítsa, mert olyan csak a kivételesen jóképűeknél van, én meg nyílván nem lehetek az, ha 22 évem alatt sem volt még barátnőm.

Inkább azt kellett volna írnod, hogy én megismerkednék veled, lesz, ami lesz, egy próbát megér. De úgy látszik, csak én gondolkozom így.

2012. júl. 5. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: Hogy te mekkora hülye vagy! Mi az, hogy számon kéred a csajt, hogy miért nem írta, hogy megismerkedne veled? Szerinted az, hogy hosszú mondatokban kifejti, hogy ő milyen rendes, de mégis egyedül van, nem egyértelmű utalás, hogy írj rá? Simán lehagyhatta volna a válaszának második felét, ha csak a kérdésedre akart volna válaszolni.

Na EZÉRT nincs neked nőd, mert nem érted meg őket.

20/L.

2012. júl. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!