Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nagy kosárral, kisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nagy kosárral, kisebb mellel = minden látszik! Ugye szándékosan csináljátok?

Figyelt kérdés
Sokszor látok buszon olyan lányokat, akik merevkosaras, de a mellüknél jóval nagyobb melltartót hordanak, ami csak arra jó, hogy távolabb tartja a pólót, és a mell teljes egészében látszik "jó" szögből. Ezt, Ti lányok, mennyire csináljátok tudatosan? Nem panaszkodom, szívesen nézegetek bimbós cicit, de néha olyan szolíd lányok teszik ezt, hogy elgondolkozom, vajon ennyire naivak, és nem is tudják, vagy csak ott rejlik bennük a kisördög.

2012. júl. 3. 22:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudatos. Nagyon sok nőnek fogalma sincs a méretekről, meg azt se tudja hogy milyennek kell lennie egy jó melltartónak. Vagy éppen olyan mint én, hogy tudom hogy milyennek kéne lennie, de van sok rosszul sikerült melltartóm, mivel otthon valahogy mindig más, mint az a kb fél perc,amíg a fülkében rajtam van.
2012. júl. 5. 15:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Némelyik lány tudatosan csinálja, vannak olyanok is, akik csak azért, mert nem találtak rendes melltartót (sok nő/lány van így ezzel). Én sosem tenném tudatosan, mert tökéletesen megvagyok elégedve a méreteimmel.
2012. júl. 5. 17:05
 23/23 A kérdező kommentje:
A méretükkel még sosem volt gondom. Itt inkább a láttatás a hangsúlyos, de annak is örülök, csak fura :D
2012. júl. 5. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!