Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, igencsak tele túlfűtöttséggel. Sokat gondolok a szexre, és barátom is van. Na de itt van egy kis bibi. Infók lent. Mit gondoltok?
A nemsokára 16 éves lánynak: már nem azért, de ebben a kérdésben mi annyira durva, hogy reméled, hogy kamu? Nem voltál még szerelmes, vagy nem tudom, de ez elég furcsa. Nem azt mondom, hogy szexelni KELL, de ez a felfogás elég érdekes. Én 15 évesen "adtam oda magam" a barátomnak, most 17 vagyok, eddig nem bántam meg, szerintem nem is fogom.
A kérdezőnek: hát, ha két hete jártok, akkor túlzás, de nekem nem ez jön le abból, hogy már elég régóta pettingeltek. Vagy mi az a régóta? Szóval szerintem simán az ölébe ülhetsz. :)
áhh, pontosan értem, hogy mire gondolsz, sőt, szinte érzem is XD, hasonló képpen vagyok a barátommal :), már régóta pettingelünk :), de még nem szeretnénk lefeküdni egymással, vagyis igen, de még várunk vele, ami elég nehéz
amit tudok tanácsolni, ha így akarod meglepni, akkor mindenféle képpen készülj fel a védekezésre, ne érjen semmi se váratlanul, és sok sikert :)
Menjen a petting, csak vess le magadról több ruhát... Csak vigyázzatok, nehogy túlzásba vigyétek... de ha mégis megtörténne, azért legyen ott a gumi.
Látom, a barátod azon kevesek közé tartozik, akinek van esze. Bár nem tartom jó ötletnek, hogy egy már szinte felnőtt emberkével jársz. De legalább ésszel csinálod, ez becsülendő.
Ha nem akartok szexelni, akkor nyugodtan, de tényleg tereld előtte egy kicsit a szót;)
Miért lenne kínzás? Ha szereti (és nem csak a szexért) akkor nem. Mennyei érzés volt mikor én bnőm hasonlóan ült az ölembe, s végül nem történt semmi, csak beszélgettünk, meg átöleltük egymást;)
Ha nem vetted le a nacid,akkor milyen petting volt?
Vagy nem egyezik a szótárunk.
Nézd,kislány (én mondhatom,mert több mint kétszer annyi vagyok,mint te)
Szóval nézd kislány,nagyon örülök neki,hogy felelősségteljesen gondolkodtok a barátoddal és nem a "durrbele" módszer megy az első héten.Őszintén mondom,meglep hogy a barátod,akiben feltehetően nálad jobban dúlnak a hormonok,még mindig tud várni.
Én azt mondom,ha ilyesmire készülsz(biztosan el lesz ragadtatva a fiú) azért ne gondold,hogy olyan könnyű lesz tűrtőztetnie magát.
Szóval ha eljuttok oda hogy a srác nem bírna magával,és gondolom,te sem nagyon,akkor lehet úgy is szerelmeskedni,hogy ne tegyen benned kárt és mégis beteljesedjék a vágyatok.Nyilván nem kell magyaráznom.
Biztosan szép élmény lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!