Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnék neki segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek nagyon szokott görcsölni a hasa, amikor megvan neki. Nagyon sajnálom ilyenkor és szeretnék neki valahogy segíteni. Tegnap este is, csak összegubózva feküdt az ágyon és a hasát fogta. Ha meg megkérdezem, hogy hogyan segíthetnék, akkor mindig nagyon ingerlékenyen azt mondja, hogy hagyjam békén, nem tudok erről semmit. De én tényleg szeretnék neki valahogy segíteni. Lehet valamilyen módszerrel csökkenteni a fájdalmát? Esetleg ha megmasszírozom a hasát?

előre is köszönöm

2012. júl. 3. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Tényleg az lesz a legjobb, ha ilyen esetben békén hagyod. A legtöbb amit tehetsz, hogy elmész a gyógyszertárba görcsoldóért. Ilyenkor óvatosan vele, és ne "piszkáld".

28/n

2012. júl. 3. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azt kéri, hogy hagyd békén, akkor tedd ezt.....
2012. júl. 3. 15:35
 3/5 A kérdező kommentje:

rendben van. csak nagyon rossz érzés, ha mellettem fekszik éjszaka és mondjuk tévézünk és néha belém kapaszkodik, mert fáj neki. olyankor mindig puszilgatom vagy simogatom. de legfőképpen sajnálom.

de tényleg jobb lesz ha nem piszkálom

2012. júl. 3. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint tényleg vannak olyan nők, akiket ennyire megvisel. Én nő vagyok, de szerencsére sem engem, sem a családtagjaimat, sem a barátnőimet.....
2012. júl. 3. 16:51
 5/5 anonim válasza:
nekem pl nagyon szokott fájni a hasam és én is ilyenkor mindig mondom h hagyjanak békén. szóval...
2012. júl. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!