Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baj ha egy lánynak nagy a feneke?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, 174 cm és 62 kg vagyok, de olyan furán vagyok arányos :D
A felső testem vékony: vékony karjaim vannak, kicsi/közepes mellem (75 B) vékony derekam, mondjuk a csípőm széles egy kicsit, a lábaim megint vékonyak és hosszúak (a combom sem vastag, a vádlim meg tényleg vékony) de a fenekem...Ha szoknyát veszek veszek fel az domborodik ki, még nadrágban tűrhető, de látszik hogy nagy.
2012. júl. 3. 14:26
11/12 anonim válasza:
Úú, szerintem bombajó alakod van! Ha ebben a ruhában elsétálnál mellettem, akkor szinte biztos, hogy nem bírnám megállni, hogy ne bámuljalak meg egy kicsit. Komolyan azt hittem, hogy valami "kétüléses" hátsód lehet, ha így aggódsz miatta.
30/f
12/12 anonim válasza:
Jézusom durván önképzavaros vagy olyan kicsi hagymagerezd segged van hogy a nagy szót vétek rá használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!