Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok, és van egy EMO-s fiú (de én nem vagyok Emo-s), és nagyon tetszik nekem, de nem tudom hogy közeledjek hozzá. Vagyis tippeket akartam kérni, hogy hogyan közeledhetnék hozzá?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 10:24
12/13 YoloBaba02 válasza:
Na az első az hogy innen is látszik a tudatlanságod, nincs olyan hogy "emos" csak olyan hogy "emo".
És a kisfiú valószínüleg nem emo mert ahogy te se ő se tudja mit is jelent emonak lenni!
Nagy tévhitt az hogy az emo srácok melegek, igen vannak olyan emo srácok akik tényleg melegek de ugyanugy egyszerű srácok is lehetnek melegek. Ez olyan mint hogy sok ember hiszi azt hogy emonak lenni az azt jelenti folyton depizel és vagdosod magad. Ez is nagy hülyeség! Az Emo egy életérzés. És ajánlom elöbb tanulj meg helyesen írni és barbizz ahelyett hogy itt égeted le magad. Mert ez szégyen hogy ennyi idősen már "pasizni" akarsz,még akkor is ha a fiu veled eggyidős. Ráérsz majd középsuliban! :)
13/13 anonim válasza:
Borotvapengével, ajándék gyanánt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!