Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy pasi azt mondja a másiknak, hogy vigyázz a barátnődre?

Figyelt kérdés
Kb azt jelenti,hogy vigyázz le ne nyúlja más,vagy mit?:D
2012. júl. 2. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Kb igen.

Szerintem két lehetőség:

1: aranyosnak tartja és úgy gondolja, h meg kéne tartanod

2: ribancvnak látja és figyelmeztet.

Te tudod, milyen hangsúllyal mondta :D

2012. júl. 2. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy bejön neki is a csaj. Ha ezt a csaj előtt mondta, akkor így akarta közöli burkoltan a dolgot.
2012. júl. 2. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány.:)

Ribinek nem hinném,hogy tartana,nem is ismer,életemben csak egy párszor láttam.

Akkor mondta ezt,mikor odament a barátom elköszönni hozzájuk.Én távolabb álltam,de ezt a mondatot hallottam.

2012. júl. 2. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a mondat szerintem neked szólt. És a kérdésedből itélve neked sem közömbös a kérdező
2012. júl. 2. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Barátom egyik legjobb barátja is mondta ezt, mikor beszélgettünk. Ő valahogy úgy fogalmazott, hogy "xy(barátom neve) vigyázz erre a csajra, mert még egy ilyen jó nőd nem lesz". XD

Aranyos volt, de neki is van barátnője, szóval szerintem szimplán kedvességből mondta, semmi nyomulás, meg ilyen rejtett szándék.

21L

2012. júl. 2. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:

ma 14:03

Hát csak szimplán meglepett,ennyi.:)

Egyébként meg már nem vagyunk együtt egy ideje a barátommal.Semmi köze nem volt hozzá harmadik félnek,csak nem működött,szépen váltunk el.

Szóval,mostmár figyelgethetek másokat is.:D (Nem nagy haverok egyébként,csak ilyen köszönő viszony..De nem rossz pasi,külsőre legalábbis,az tény.)

2012. júl. 2. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokmindent jelenthet, de azért ne szállj el magadtól annyira, hogy azt hidd, mindenki odavan érted! Talán csak beszólt neki valami miatt.
2012. júl. 2. 14:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem szokásom elszállni magamtól,sőtt.:D
2012. júl. 2. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Jó régi kérdés, véletlen tévedtem ide.:D

Viszont, ami érdekes, hogy utána nem is láttam jó sokáig,pár évig a kérdésben szereplőt, egészen tavaly februárig.

Jövőhónapban lesz az évfordulónk. :)

2016. márc. 15. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!