Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy pasi azt mondja a másiknak, hogy vigyázz a barátnődre?
Kb igen.
Szerintem két lehetőség:
1: aranyosnak tartja és úgy gondolja, h meg kéne tartanod
2: ribancvnak látja és figyelmeztet.
Te tudod, milyen hangsúllyal mondta :D
Én vagyok a lány.:)
Ribinek nem hinném,hogy tartana,nem is ismer,életemben csak egy párszor láttam.
Akkor mondta ezt,mikor odament a barátom elköszönni hozzájuk.Én távolabb álltam,de ezt a mondatot hallottam.
Barátom egyik legjobb barátja is mondta ezt, mikor beszélgettünk. Ő valahogy úgy fogalmazott, hogy "xy(barátom neve) vigyázz erre a csajra, mert még egy ilyen jó nőd nem lesz". XD
Aranyos volt, de neki is van barátnője, szóval szerintem szimplán kedvességből mondta, semmi nyomulás, meg ilyen rejtett szándék.
21L
ma 14:03
Hát csak szimplán meglepett,ennyi.:)
Egyébként meg már nem vagyunk együtt egy ideje a barátommal.Semmi köze nem volt hozzá harmadik félnek,csak nem működött,szépen váltunk el.
Szóval,mostmár figyelgethetek másokat is.:D (Nem nagy haverok egyébként,csak ilyen köszönő viszony..De nem rossz pasi,külsőre legalábbis,az tény.)
Jó régi kérdés, véletlen tévedtem ide.:D
Viszont, ami érdekes, hogy utána nem is láttam jó sokáig,pár évig a kérdésben szereplőt, egészen tavaly februárig.
Jövőhónapban lesz az évfordulónk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!