Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ilyen melegbe ( Juli 2-a 37 fok ) meztelen lenni,? Ti szoktatok? Titeket zavar ha valaki meglát, vagy ti megláttok valakit?
Figyelt kérdés
Ilyen hőségben gyakran vagyok pucéran, és senki előtt nemm vagyok szégyenlős! .. Érdekelne más hogy van ezzel!2012. júl. 2. 08:15
11/24 anonim válasza:
Én itthon a lakásban már évek óta meztelen szoktam lenni ha egyedül vagyok, nagyon jó érzés. Nyári szünet lévén már hugom is itthon van egész nap, és már ő is felbátorodott, így napközben amikor szülők dolgoznak, ő is meztelenül van. Idegen előtt nem lennék, az ciki. 19/F
12/24 anonim válasza:
Nem ciki pláne ilyen melegben. Mi egész évben meztelenül vagyunk a lakásban, az erkélyen, a nyaralóban. Jó páran láttak már meg meztelenül és egyáltalán nem zavart. Elég sűrűn előfordul, hogy meztelenül beszélgetek a szomszédokkal, de volt már, hogy vadidegennel is.
13/24 anonim válasza:
11-es válaszoló és hugodat nem zavarja hogy meztelenül látod?
14/24 anonim válasza:
11-es vagyok. Pár éve még szégyenlős volt, max fehérneműben mutatkozott, de már nem szégyenlős, nem zavarja egyikőnket sem a pucérkodás.
18/24 anonim válasza:
Attól függ hol...
Az utcán? Ott ciki.
A lakásban? Ott nem.
19/24 anonim válasza:
"senki előtt nemm vagyok szégyenlős"
Ha anyukád, apukád, nagymamád, tanárod, főnököd, szomszédod és Orbán Viktor előtt sem vagy szégyellős, akkor az durva. Gondolom, hamarosan benne leszel az esti híradóban.
20/24 anonim válasza:
Hat nezd, nagy tomegben akarki kihivhatja a kopokat, szal csak ovatosan a pucerkodassal, de otthon nem latom akadalyat en se birom a dog meleget, otthon is csak 1 alsogatyaban vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!