Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok a fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok a fehér bőrről? Nem nagyon tudok vele mit csinálni sajnos:\

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy nekem régen napallergiám is volt, bár az utóbbi két nyáron hála az égnek nem jött elő :) De a lényeg, hogy eléggé fehér a bőröm, barátnőim kicsit barnábbak csak, de még így is majdnem rikítok mellettük... ami mondjuk strandon kissé érdekes, de ez van :D Folyton kenni kell magam, barnulni elég nehéz, inkább csak leégek vagy pirosodok, aminek utána lesz max egy kis színe, de ez is elég kevés.

Szóval tényleg nem tudok mit tenni vele. Mennyire számít nektek? Amúgy azt mondják illik hozzám: sötétbarna hosszú haj, nagy zöld szemek :)

Azzal is tisztában vagyok, hogy a fehér bőrön az esetleges hibák is jobban meglátszanak. Nem vagyok sajna nagyon vékony, van egy kis pocim, ami ellen már próbálok tenni, nagyon igyekszem :)

Tehát vannak olyanok, akiket nem zavarna a fehér bőr? Vagy esélyem sincs? :D

Előre is köszi.

18/L

2012. júl. 1. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a fehér bőr is szép lehet!

nem akarok nyomulni de egy képet megnéznék rólad. van, akinek jól áll, van akinek kevésbé.

a sötétbarna hosszú haj és a nagy zöld szemek is szépek lehetnek, tökre megnéznélek, milyen lehetsz...

2012. júl. 2. 00:29
 12/13 anonim ***** válasza:
A zöld szemhez nagyon jól megy
2012. júl. 2. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
én is ugyanilyen vagyok :o
2013. nov. 3. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!