Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok szerintetek ez még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szerintetek ez még belefér, vagy már szemétség lenne részemről?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszem egy srácnak, ismerkedni kezdtünk, én kezdtem az ismerkedést mert ő is tetszik nekem. De csak külsőre tetszik, jól néz ki. Nincs vele különösebb baj, csak olyan kis csendes visszahúzódó "jófiú" ami nekem nem jön be. Még zavarba is jött mikor kezdeményeztem, tuti nagyon bejövök neki. Szeretne velem gyakrabban találkozni de azt hazudtam neki, hogy van barátom. Ha ezek után még keresem a társaságát az gáz? Egy két bók még belefér, vagy félre fogja érteni? Azt nem akarom, hogy belém zúgjon.

Mit gondoltok?

19L

2012. júl. 1. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, hogy ez beleférne, max a ge*ciség definíciójába...
2012. júl. 1. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz már szerencsétlennel!
2012. júl. 1. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem szemétség lenne. Te mit szólnál ilyenhez fordított esetben? Mások érzelmeivel nem szép dolog játszadozni.

Ok, megértem, bejön a srác, gondoltad jó lenne megismerni. Megismerted, de úgy gondolod, hogy párkapcsolat nem lesz ebből, akkor ne húzd feleslegesen az agyát szegénynek. Ha pedig még bókolni is elkezdesz, tuti félre fogja érteni, megörül, hogy mégis van esélye, holott nincs.

Inkább tisztázd a helyzetet.

Lány vagyok.

2012. júl. 1. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Attól még ismerkedni lehet nem? Nem randizunk csak ismerkedünk. Meg még az is lehet hogy megtetszik majd, ki tudja. Akkor ez nem tudom miért "játszadozás mások érzéseivel".
2012. júl. 4. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:

"Azt nem akarom, hogy belém zúgjon."

"Egy két bók még belefér, vagy félre fogja érteni?"

"Akkor ez nem tudom miért "játszadozás mások érzéseivel"."

Akkor ez mi, ha nem játszadozás és hülyítés?

2012. júl. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!