Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
205 cm vagyok, ez hátrány, vagy inkább előny a lányoknál?
Figyelt kérdés
Szeretek ekkora lenni, de elég nehezen találok elég magas nőt, nincsenek itt nagyon magas lányok?2012. jún. 30. 21:48
11/28 A kérdező kommentje:
Hát a "pöcköm" méretével nincs gond, de nincs itt senki 180 cm fölött, és 18 év alatt? Igazából már tényleg alig látok ekkora nőket, pedig észrevenném ha lenne:)
2012. jún. 30. 23:20
12/28 anonim válasza:
Nálam is hátrány a porbafingó 160as termetem mellé. Az elsővel előbb jönnék össze ezt a testvértelen tulajdonságot nézve.:D
13/28 anonim válasza:
Miért itt ismerkedsz? Gyökér lúzer vagy te is mint itt a többség?!
14/28 anonim válasza:
Léteznek még magas férfiak?
Ritkák..:)
183 cm / 21 L
Ehhez is nehéz találni..:)
15/28 anonim válasza:
Te tehetsz róla! Miért nőttél ekkorára? Nem kellett volna annyit kajálni! :-)
16/28 A kérdező kommentje:
Látnátok a családom:) grillpartyn mindenki másnak kisebbségi komplexusa van:D én sok 2 méter fölötti embert ismerek, szóval igen, még léteznek. De néha tényleg úgy néznek rám az emberek mint valami kihalt mammutra:)
2012. júl. 1. 15:23
18/28 anonim válasza:
EGyértelműen előny, ne aggódj és bátran merj kezdeményezni lányoknál! Imádni fognak! ;)
Én csak 165cm vagyok és 51kg, egy lánynak sem kellek, de igyekszem megbékélni a tudattal. :)
19/28 anonim válasza:
én imádom a magas srácokat, és engem az se zavar ha 210 is lennél :) Szerintem jó ha egy srác magas, nincs rosszabb az alacsony srácoknál.
Mellesleg én is magas lány vagyok,172 cm.
20/28 anonim válasza:
nekem kellenél csak akkora v mint én xDD sőt magasabb vagyok nálad :'DD 15/L utolsónak üzenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!