Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell ápoltnak lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell ápoltnak lenni egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Mit kell ehhez tenni? Mert mindenkinek az jön be, mindenhol azt hallani!
2009. júl. 8. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
a slamposság azt jelenti, hogy az ember igénytelen, lógnak rajta a szakadt, foltos ruhák, csoszog meg ilyenek : D
2009. júl. 8. 22:38
 12/21 A kérdező kommentje:
júúúúúúúúúúúúúújjjj :DD köszi XD
2009. júl. 8. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
sokszor ugy érzem hogy csinos a csaj. tényleg. de a szemöldök höz nincs nyúlva. ki kell igazítani! és a dohányzást felejtd el ! kellemetlen szaga van.
2009. júl. 8. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Dejó, mostmár tudom, hogy ápolatlan vagyok amiért nem járok manikűröshöz és csak magam vágom a körmöm és nem lakkozom, mert egyenesen rühellem. És nem is koszos alatta és a sminktől is egyenesen kiráz a hideg, ezért azt se rakok. És a szemöldökömet se szedem ki annyira, emrt szerintem az is randa, ha csak egy vékony csík, legalábbis az nekem nem állna jól. Tök jó dolog tudni, hogy most ettől már ápolatlan vagyok...
2009. júl. 8. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

senki nem így értette utolsó válaszadó,h. ezért vagy ápolatlan.Gondolkozz már -.-

Az ápolatlan,akinek sárgák,kioszosak a körmei.Bárhol csináltathatod,MAGADNAK IS,ha szépek,akkor máris ÁPOLT.

Ha a szemöldököd rettentő vastag és csúnya-ez is ápolatlanság.Ha nincs kiszedve,de szép,máris ÁPOLT VAGY

Ha zsíros a haj-ápolatlan...

Ha büdi vagy-

2009. júl. 8. 23:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Jó, de eddig mindenki az általam említett dolgokat tartotta ápoltságnak és engem ez őszintén szólva elszomorított, hogy ilyen helyekre kellene járnom, mert marhára nem vagyok az a típus aki mondjuk órákat áll a tükör előtt. Fiús voltam kiskoromtól kezdve 17 évesen se lettek meg azon ösztöneim, hogy fodrász, kozmetikus, egy órát a tükör előtt minden reggel, stb. :) Ja és a divat sem érdekel, ami nem azt jelenti, hogy nagymama vagy épp anyumnak való cuccokban járok. Fiatalos, nem divat, de tök jól érzem magam benne. És igen körmeimmel sincs baj, hajammal se, napi 2 fürdés, szőrös se vagyok ott ahol nem kell, bőröm is ápolt: nem zsíros, pattanásos. Szerintem így ápolt vagyok, és nem foglalkozom annyit a külsőmmel.
2009. júl. 8. 23:31
 17/21 anonim ***** válasza:

ha egy csajnak van egy szőrszál a karján vagy mondjuk a combján akkor az már ápolatlan? :D

jeeeeeee :D jotudni:D

2009. júl. 8. 23:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Nyugi én hozzátok képest akár a dzsungelben is élhetnék:D Ezért tettem fel a kérdést, h hogy legyek ápolt, de nem biztos, h lesz hozzá kedvem XD
2009. júl. 8. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Mi ez a p*csagyűlés?

Jaj, kislányok, menjetek manikűrözni, sminkelni, borotválkozni, hajat festeni, sminkelni, pedikűrözni, daueroltatni, hajatvasaltatni, parfümözni, púderozni, miniszoknyát, tangát, magassarkút, pushup melltartót hordani mert ebből áll trendi nőnek lenni manapság.

Egy ápolt nő nem koszos, nincs rajta fél kiló vakolat, műköröm, magassarkú, nem lóg ki a p*csája, nem dohányzik, fogai szépek, de ami a legfontosabb - ÁPOLT AZ AGYA.

Sajnos az utolsót írtó kevés nő mondhatja el magáról napjainkban, mert a többség elsorvasztja az agyát a nagy kurv*lkodós népszerűségi versenyben, minden tiszteletem a kivételé.

2009. júl. 9. 02:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem naponta kell fürdeni, fogat mosni, a körmeid tiszták egyenek. De a dezodorok és a smink, nem szükséges szerintem az ápoltsághoz!!! A természetes, tiszta testillat a legfinomabb egy lánynál! Fiú vagyok.
2009. júl. 12. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!