Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet tonhal szagom ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet tonhal szagom ott lent?

Figyelt kérdés
azt mondta barátnőm miközbe kényeztetett hogy tonhal szagom van nem tudom hogy ez most hogy lehet... 8-) valaki pls help :S 18/f

2012. jún. 29. 21:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Minden rejszolás után meg kéne mosni! A barátnőd is igénytelen ha nem küld el mosdani.
2012. jún. 29. 22:07
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Nézd a jó oldalát,az utca összes macskája a lábaid előtt fog heverni.
2012. jún. 29. 22:10
 13/26 anonim ***** válasza:
Ennyi trollt egy helyen még nem láttam xD
2012. jún. 29. 22:11
 14/26 anonim ***** válasza:
5 perce nevetek a válaszokon :)))
2012. jún. 29. 22:42
 15/26 anonim ***** válasza:
"Nincsenek hülye kérdések,csak hülye gyerekek."
2012. jún. 29. 22:43
 16/26 Karesz6969 ***** válasza:
A langyos víz és némi szappan csodákra képes...de ezeket a csodákat csak az éli meg aki hisz benne...ergo Te hitetlen vagy:-))))
2012. jún. 30. 12:09
 17/26 anonim ***** válasza:
2012. jún. 30. 13:14
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el urologushoz, ha a rendszeres tisztálkodás ellenére is szaga van. Lehet, h valamilyen antibiotikumos kezelés mellékhatása. Kapsz kenőcsöt és gyógyszert.

Normál esetben semmilyen szaga nincs!

2012. jún. 30. 15:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Először is, ha már a barátnőd kényeztet téged, tiszteld meg azzal a őt, hogy a szaxi vagy a szerelmeskedés előtt legalább ott megmosakodsz, de jobb lefürdeni (akár együtt is).

Másodszor: elképzelhető, hogy a táplálkozásodban kell keresni a hibát, talán kevesebb műanyag kaja kéne. Vagy túl sok fűszeres ételt eszel. Pl. a fokhagymának is van ilyen hatása (huzamosabb ideig fogyasztva, nagyobb, napi több gerezd esetén), a bőrön is képes átütni a szaga). Vagy lehet bizonyos gygyszerek szedésétől.

Amíg nem sikerül megszüntetni a problémát, addig a te szájjal való kényeztetésed helyett is ő kapjon orális szexet. Nem baj, ha addig ő kap belőle többet...

26/L

2012. júl. 1. 02:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Előző vok. Úgy értettem a fokhagymával kapcsolatban, hogy nagyobb adagokban... :) De amúgy lényegtelen...
2012. júl. 1. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!