Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem ezt a lányt, fontos, ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Kecskemét, múzeumok éjszakája (2012). Tanítóképző udvara, csillagnézés a távcsővel, magam elé akartam engedni a, de inkább kivárta a sort, azt mondta, hogy a barátai a padnál várják.2012. jún. 29. 21:46
2/11 anonim válasza:
Szinte magam elött látom ezt a lányt olyan pontos volt a személy leírásod :D
4/11 anonim válasza:
Ezt a lányt biztos ismeri valaki. Hallod! Szerinted ha nem adsz személyleírást, hogyan ismerjünk rá?
5/11 anonim válasza:
Aranyos vagy, de segítene ha legalább néhány dolgot írnál a külsejéről... :)
6/11 anonim válasza:
A barátai ismerik ha velük volt...
7/11 anonim válasza:
A szülei ismerik őt,vagyis jobb esetben...
8/11 A kérdező kommentje:
Jaj, nem tudom! :) Ez így most nagyon hülyén hangzik, de nem tudom leírni, hogy nézett ki.... Csinos, szolid, barna szemű lány volt. Sajnos nincs előttem konkrétan az arca, talán fekete felső volt rajta, inkább a _benyomás_ róla az, ami megmaradt, hogy szép volt, olyan, akivel szívesen megismerkednék... Talán hallotta, mikor mondtam a teleszkópos srácoknak, hogy a kettős csillag felé fordítsuk a távcsövet... Ha ő olvasná ezt a kérdést, biztos magára ismerne! Ezért is gondoltam, hogy teszek egy ilyen gyakorikérdésekes fából vaskarika próbálkozást, hátha.
Hátha valaki ott volt aznap este, és ki tudja, talán a padon ülve várta az egyedül sorba álló lányt, és ráismer... :) Na, mindegy, megyek tanulni. :)
2012. jún. 29. 22:45
10/11 A kérdező kommentje:
Azért fontos, mert... áh, ezt nem tudom megmagyarázni. Azon túl, hogy tetszett, láttam benne "valamit". Csak sajnos nem úgy jött ki a lépés, hogy megismerkedjek vele. Na, de mindegy, ha látom valamikor, biztosan meghívom egy fagyira! :)
2012. júl. 3. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!