Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor O most barat vagy mii?
Én a legjobb egyetemre járok, de fel sem tünt a helyesírási hiba, mert baromira nem azt néztem, mert nem szánalmaskodni vagyok itt és nem a megkeseredettségemet akarom levezetni, hanem érdemben akarok válaszolni a kérdezőnek. És sajnálom, h ez az oldal már csak a megkeseredetteké lett.
Én azt javaslom, hogy mond el az érzéseidet minél előbb. Ha nem teszed késő lesz, mert amint megkapja a lányt, téged totál hanyagolni fog. Ezért lépj időben és mond neki, h szereted szerelemmel és utána egyből csókold meg.
Mert az is meglehet, h téged szeret igazából, csak azért beszél arról a lányról, h féltékennyé tegyen, vagy mert ezzel akarja álcázni a szerelmét irántad. Én is így álcáztam mit érzek a lány barátom iránt, közben meg őt imádtam. És még annyit, h a fiúknak nagyon fontos, h érezzék, h törődik velük valaki és előbb-utóbb beleszeretnek abban, akitől a törődést kapják. Tehát sztem inkább téged szeret és nem azt a számára ismeretlen lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!