Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek viszonya egy tanárával?
Egyik tanárnőm egy volt diákjához ment feleségül az érettségi után. Ma is együtt vannak. 2 gyerekük van.
Volt egy tanárom több csajt meghúzott. Ki is rugták mint a 21.
Volt, bár nem az én tanárom volt. Harmadik gimiben vettem észre egy új fiatalabb tanárnőt, 26 volt akkor. Folyamatosan kerestem ezután a tekintetét a folyosón, észre is vette, csak szemezgettünk de nem történt semmi több, egy szót sem beszéltünk egymással az akkori szalagavató bálig.
Ott harmadikosként én "kezeltem" a tanári ruhatárat, aztán úgy alakult hogy ketten maradtunk benn, egymásra néztünk és megcsókoltam ő meg nem tiltakozott. Utána dumáltunk kint a folyosón, aztán lelépett hogy ne legyen gyanús, de amint lejárt a "munkaidőm" egy taxival elmentünk hozzá és megtörtént.
Ez után a gimi alatt végig együtt voltunk titokban, sokszor aludtam nála, voltunk még nyaralni is. A folyosón a cinkos pillantások meg elég izgalmasak tudnak lenni, egyik legjobb viszonyom volt.
23F
Van. Sokszor még most se hiszem el, h tényleg összejött a dolog. :)
20L, ő 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!