Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit gondoltok arról a csajról, akinek van pasija mégis flörtöl veletek?

Figyelt kérdés
persze nem a pasija jelenlétében
2009. júl. 8. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem a pasija előtt csinálja, akkor olyan mintha nem is lenne neki. :) Persze a helyzettől is függ, ha ismerem mondjuk a pasiját, az elég gáz.
2009. júl. 8. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
teszteli, hogy mennyire vonzó mások számára
2009. júl. 8. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Tudom hogy azzal a csajjal nem szabad kezdeni mert mi lenne ha előbb utóbb az én csajom lesz és gondolom mellettem is flörtölne.Azt csodálkoznak a lányok ha mindenkivel flörtölnek azt sex után lapátra vannak téve.A férfiak sem hülyék tudják hogy ha a barátjával megteszi akor előbb útobb velem is megtehetni.Egy nőben legyen tartás.EGy olyan lányal simán ősszejönék akiről tudom hogy van barátja és csak a szakitása útán kezdünk egymásra találni .
2009. júl. 8. 15:37
 4/8 anonim válasza:
55%
ez majdnem csak megcsalás! én nem örülnék neki:S ha ien b.nőm lenne én szakítanék vele
2009. júl. 8. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejön... azt szüröm le belőle hogy jó pasi vagyok.. :) az h van pasija egészen addíg mind1 amíg nem ugrik rám....
2009. júl. 8. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1537-nek: a flört nem egyenlő azzal h le is fekszik valakivel.
2009. júl. 8. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt, flörtölt, aztán félévig d.tunk is utána tudtam meg hogy van pasija, és az a vicc hogy egy büdös szót nem mondott róla, és mindig ráért, nem vele volt...

de szerencsére nem komoly kapcsolat volt köztünk... szerencsétlen srác gondolom nem lenne/volt ilyen vidám

2009. júl. 9. 01:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
kurv@! ennyi!
2009. okt. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!