Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném meg a szomszéd srácot?
már sokszor láttuk egymást ,szinte egy helyen nőttünk fel...:D
nekem tetszik,de még sosem beszéltünk
Nekem is ez a problémám, csak nekem a szomszéd szomszédja tetszik.:D Szval 2 házzal arrébb lakik... így nem vmi egyszerű.:S
Te sztem simán átmehetsz kérni bármit, akár tojást, kis tejet, vagy lisztet. Mondd, hogy a sütihez kell, amit készítesz. Aztán mikor kész a süti, akkor vigyél át cserébe pár darabot köszönetként, hogy kölcsönadtak. Nyilván nem biztos, hogy pont a srác fog ajtót nyitni. Azért az sem baj, ha az anyjával ismerkedsz össze.:) De van esély rá, hogy pont a srác nyitja ki az ajtót. Próba, szerencse. Baj nem lehet belőle, és biztos nem fogják azt mondani, hogy nem kapsz. Egyszerűen csak: "Szia/Csókolom, (a szomszédból jövök), sütit készítek, de elfogyott a liszt. Tudnál/Tudna kölcsönadni egy kicsit?":D. Ha egyedül félsz átmenni, akkor kérd meg a tesódat(ha van), vagy hívd át vmelyik barátnődet, hogy segítsen. Ha nagyobb esélyt akarsz adni neki, hogy a srác nyisson neked ajtót, akkor figyeld meg, hogy a szülei mikor indulnak, és érkeznek haza a munkahelyről, és mikor nincsenek otthon (csak a srác), akkor menj át.:)
Ha ez megvolt, akkor utána már simán átköszönhetsz neki, mikor látod az udvaron, vagy bárhol.
Ez csak egy ötlet, de simán át is mehetsz ismerkedni (bár én nem mernék:D).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!