Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos! A pasimmal összevesztem és nem tudom hogy mit mondjak neki miért maradjon velem? én nagyon szeretem ő életem szerelme de nem tudom hogy mit mondjak neki.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek életbe vágó!
Csak normális válaszokat várok
Előre is köszönöm!
puszi mindenkinek!
2009. júl. 8. 12:25
1/9 anonim válasza:
Miért menntetek szét? Nincs a kérdésedben leírva így sajna nem lehet ötletet adni.
3/9 anonim válasza:
Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és őszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.
4/9 anonim válasza:
nálunk ugyanez a helyzet,csak nálunk a pasim könyörög nekem.Ígér fűt-fát..csillagokat,mindent.Lehet megbocsájtok neki,meggyőzőnek tűnnek a szavai..
5/9 anonim válasza:
legkisebb kötekedés nélkül: biztosan ő életed szerelme és nem csak pánik hogy elveszíted? nem tudom ti mióta vagytok együtt de hosszabb kapcsolatoknál ez tipikus. csak azért kérdezem mert egy átlag összeveszésből nem szokott szakítás lenne, csak mikor tényleg nagy gond van
6/9 anonim válasza:
Még hogy mit mondj, hát pont azt, amit ide leírtál! Minek kéne mindenfélét kitalálni?
Egyébként nem kell kiakadni azon se, ha elhagy. Az csak azt mutatja, hogy egy paraszt, aki képtelen neked még egy esélyt adni, nem is szeret igazán.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem mentünk szét csak azt mondta hogy egy drabig nem szeretne látni....De igazából nem tudom az indokát......
valami olyan tanácsot szeretnék hogy ha ma este találkozok vele, mondjak neki valamit(amit ti írtok le) és akkor minden jó lesz...... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
2009. júl. 8. 13:23
8/9 A kérdező kommentje:
Jah és köszönöm az eddigi válaszaitokat......
2009. júl. 8. 13:23
9/9 anonim válasza:
az is jó amit a többiek mondanak, de szerintem van egy olyan megoldás is (bár nem tudom mennyire volt súlyos amin összevesztetek), hogy mutasd magad erősnek keménynek, kell nekünk srácoknak, hogy álljon ki a lány magáért, ne csússzonmásszon előttünk, ha nem volt nagy gáz amin összevesztetek akkor mutasd meg a gyereknek hogy neked nem hisztizhet egy kis hülyeség miatt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!