Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK: Nektek mitől nehéz eset egy lány?
Figyelt kérdés
Ha valakire azt mondjátok "nehéz eset" az miből áll?Mik azok a tulajdonságok,amik elriasztanak titeket egy lánytól?2012. jún. 27. 22:22
1/7 anonim válasza:
Sokat beszél,keveset cselekszik.
2/7 anonim válasza:
Nehezen adja be a derekát a férfiaknak,nem könnyű megkapni és harcolni is kell érte,sajnos egyre kevesebb az ilyen
3/7 anonim válasza:
Nem tudja mit akar. Soha nem ér rá. Egyszer tök normális, máskor meg nem is szól hozzád.
4/7 anonim válasza:
Nehéz eset? Amikor ő sem tudja, hogy mit akar, amikor nem fogadja el az esetleges segítő szándékot, amikor egy-egy ártatlan beszélgetés során is úgy kell kihúzni belőle néhány szót (és ez sokszor ismétlődik), valami ilyesmi. Meg még talán lenne ötletem, de most túl fáradt vagyok.
5/7 anonim válasza:
Ha azt állítja, hogy járni akar velem, de közben egy puszit sem hajlandó adni!
7/7 anonim válasza:
Nekem akkor nehéz eset egy lány ha 120kg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!