Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, ti milyen gyakran keveredtek alkalmi kalandba?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran?
Mennyire könnyen?
Mennyire igényesen? Csak lakásban, ágyban, vagy akár egy pláza wc-ben is?
Jó szokott lenni? Volt már, hogy megbántátok?
Hogyan védekeztek? A gumi nektek mindenre elég? És orális szexnél? Vagy más egyébnél?
2012. jún. 27. 20:12
11/11 Béla211 válasza:
amikor elkezdtem fiúzni akkor volt alkalmim 3. Mert már nagyon kíváncsi voltam és vágytam rá h milyen fiúval. De ezeknél csak orál volt és hoki. De itt rájöttem h ez nekem nem elég azóta nem volt alkalmi ez 5 éve volt. És 3 éve vagyok együtt a párommal. És többet tuti nem lesz alkalmim ,mert engem nem elégít ki. Kell a szerelem nekem ,hogy igazán jó legyen az szeretkezés. És szerintem is a wc undorító. Akkor már inkább szabadban. Bár kényelmes ember lévén 90%-ban lakásban voltam. Amúgy orálisnál nekem se volt gumi. De nem nyeltem le. A párommal meg megbízunk egymásban annyira h már nem védekezünk. Mondjuk mikor össze jöttünk rá egy fél évre csináltunk mindketten hív tesztet , hogy biztosak legyünk h előző partnereink nem fertőztek-e meg. F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!