Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak milyen lányok jönnek be? (15-16 éves fiúknak)
jó de nem úgy...
hanem pl sovány legyen?
Hát attól függ milyen fiú csoport a célközönség.
Pl.: Az otthon űlő kockák, a kicsit húsosabbak, a jófejek de vékonyok vagy esetleg a kigyúrtak/izmosok.
Hat amit irtal az elegge ram illik es nekem szemely szerint az a csaj jo amin van mit fogni(ne legyen sovany,de tulzott kover se legyen!)formas mellek,hozaillo popsi!Na jo de nem reszletezem tovabb:)
Kuldj kepet magadrol es megmondjuk h milyen a kulsod!
Kigyúrt jóképű mellett általába plázacicákat látni tehát ÁLTALÁBAN az, de van kivétel.
A sovány társasági embernél magamból indulok most ki.
Nekem például a kicsit visszafogottabb, kedves csajok jönnek be. Nem szeretem ha mindene kilóg mivel nem az utcán kell mutogatnia magát. Viszont az se valami jó ha minden szót úgy kell kihúzni belőle. Külsőségekről pedig annyit, hogy vékony vagy formás testalkat, szép arc, általában vállnál 10-20centivel lejjebb érő haj és lehetőleg 170cm vagy az alatti magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!