Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Már egy ideje véget ért egy kapcsolatom. Szeretnék tovább lépni, viszont mintha fuldokolnék amikor arra gondolok, hogy más férfival kezdek komolyabban. Próbálok beleszeretni másokba de, nem tudnak úgy érdekelni. Nem tudok mit kezdeni a "szerelmi életemmel"...
2012. jún. 26. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy most nem kell a szerelem, nem kell erőltetni, akkor csak még jobban elmegy a kedved, csak bulizgass, érezd jól magad, legyél a barátnőiddel, és előbb utóbb majd csak találsz valakit, akit nagyon megszeretsz.
2012. jún. 26. 23:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem bulizok és nincsenek barátnőim. :/
2012. jún. 26. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Az viszont rossz, nekem sincsenek, és én sem bulizok. Akkor csináld azt amit szeretsz. Mondjuk menj strandra, élvezd a vizet, a lényeg, hogy jól érezd magad. Hány éves vagy? Van állásod?
2012. jún. 26. 23:17
 4/4 A kérdező kommentje:
19 vagyok, nincs.
2012. jún. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!