Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is felnött férfi?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és nem megy a csajozás. Teperek, lejárok csajozni kifejeztten sokat már 9 honapja. Nem okoz már gondot, hogy találjak egy lányt, akit aznap este öleglgessek, csokolgassak, de dugni nem dog velem, az boritékolható. És érzem, hogy valahol nagyon mélyen vagyok elrontva, ami miatt egyszerüen nem vesznek figyelembe sexuális téren. És csak várom és várom, hogy megérjek, és én is vonzó férfi legyek a nök számára. Egyre jobban aggódom.2012. jún. 26. 21:56
11/15 A kérdező kommentje:
nam.
2012. jún. 27. 00:06
12/15 anonim válasza:
Egy férfi nem attól férfi, hogy meg tud rögtön dugni csajokat.
13/15 A kérdező kommentje:
de ha férfi, akkor meg tudja dugni egyböl a lányokat.
2012. jún. 27. 00:07
14/15 anonim válasza:
Felnőtt férfi nőt szokott, gyerek férfinek lány való
15/15 A kérdező kommentje:
nekem semmilyen nönemü nem teszi szét a lábát jelenleg.
2012. jún. 27. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!