Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Elmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Elmondjam neki, h megcsaltuk őt? 19/L

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm pasija mindig is nagyon jóban voltunk, hiszen én mutattam be őket egymásnak. Amikor egyik nap taliztunk hármasban, akkor a barátnőmnek korábban el kellett menni, és ketten maradtunk... Felmentünk hozzám, mert nagyon kajásak voltunk, és elkezdtünk beszélgetni, és akkor szóba jött a szex. Elkezdtem neki panaszkodni h az előző pasimnál milyen szörnyű volt, mert durva volt, és én semennyire nem élveztem, és ő erre csak megcsókolt, és én hülye hagytam neki... lefeküdtünk, és szörnyen érzem magam, de élveztem. Tudtam, h nem szabad, és pont ezért volt olyan jó. Tudom, h már nem lehet visszacsinálni. Persze megállapodtunk, h erről senkinek nem beszélünk, főleg nem a barátnőmnek, de én már kezdek megőrülni. Az egészben az a legrosszabb, h azt látom h a pasinak egyáltalán nem okoz gondot a hazudozás. Egyik nap felhívtam magamhoz, h megbeszéljük ezt az egészet, és megmondtam neki, h én nem bírom tovább a hazudozást, és elmondom a barátnőmnek, erre ő megfogta a kezem, behúzott egy szobába és rálökött az ágyra, aztán elkezdett velem ordítani, h ne merjem elmondani neki, mert ezzel csak tönkretenném mind a hármunk életét, és h miért nem tudom befogni a számat. Elkezdett tapizni, meg csókolgatni, én erre pofon vágtam, és kimentem a szobából. Aztán odajött hozzám bocsánatot kérni h ennyire elvesztette a fejét, csak nagyon fél h elveszíti az eddigi megszokott életét. Nem tudom, h mit csináljak :/ könyörgöm segítsetek :|
2012. jún. 26. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondd el a barátnődnek!

ez a legkevesebb ezek után.joga van tudni,hogy a barátja milyen és hogy a barátnője is..

2012. jún. 29. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
9essel teljesen egyetértek.
2012. jún. 29. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezaz gyerekek, mutassátok a többi retardáltnak is a rossz példát! Azért tart ott a magyar társadalom, mert a fiatalság a magyar szappanoperákból (barátok közt, jóban rosszban, szeress most) tanulja el hogy ez a trend, és ma már teljesen elfogadott, hogy a másikat 2-3x megcsaljuk!

K*rva anyátokat mindkettőtöknek!

2012. jún. 29. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én elsősorban arcon köpném magam, hogy ekkora büdös kva voltam, hogy lefeküdtem a barátnőm pasijával, elmondanám neki, jogosan szó nélkül eltűrném, hogy egyik se áll velem többet szóba, aztán próbálnék új életet kezdeni és új emberekkel ismerkedni, hátha ők is megelőlegezik nekem a bizalmukat, és azt igyekeznék nem elb.szni...
2012. jún. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!