Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy pasinak fogszabályzója van?
hátha jopasi :P
és sztem nemciki..hanem inkább cuki :D
13/l
szerintem az aranyos, ha valakinek van :)
16/L
egyáltalán nem gáz
Én smároltammár fogszabályzós pasival és jobb volt mint azzal akinek nemvolt fogsz.-je:)
szóval nincspara!
Dehogy ciki, nekem kifejezetten tetszik másokon.
24/L
OFF: Öszintén, és kellemes csalódotság gomra, megdöbbentem, hogy ennyire írják, hogy nem. Én sajnos megéltem a fogszabályzót, 3 évig volt rajtam, és minden lány körberöhött, amint meglátta. De ez már elmúlt meg különben is egyéni szocprob :)
ON: Férfi létemre mondom: nem a fogszabályzó tesz valakit kevésbbé vonzóvá, mivel az csak egy "ékszer", egy ezköz. (aminek kellemes mellékhatása, hogy szebb lesz a mosolyod) Az olyan lány, aki ez alapján ítálkezik felszínes, lelki értékekkel nem rendelkezik.
Emellet nekem volt fogszabályzós barátnőm, és semmi különbséget nem éreztem miután levették a fogyáról a műszert.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!