Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha komoly kapcsolatod lenne, de megcsalnának és kiderülne, hogy meg is fertőztek komoly nemi betegségekkel?
Ez most elméleti kérdés, de eltöprengtem rajta, hogy vajon mégis, hogy érezném magam, ha nem elég, hogy megcsalnak, de még rosszabb esetben ki is rónak rám egy halálos ítéletet vele. Én lehet túl agresszív vagyok ilyen kérdésben, de tuti, hogy lennének gyilkos indulataim, vagy bármilyen ötletem, hogy komoly kárt tegyek benne, hogy tönkretegyem az életét.
Ti mit gondoltok erről?
(amúgy lány vagyok)
Jos vagyok, ott a 0%!
Igen, magunkban keresni a hibat az ma mar nem mukodik. Egy kapcsolathoz, ket ember kell, s hogy egy tartos kapcsolat megromoljon ahhoz szinten ketto kell, nem csak a masik. Ha idoben felismered hogy valami nem jo akkor valtoztatsz rajta, vagy kilepsz. Ha mar megcsal a parom akkor azt megerdemlem. A sors erdekes fintora lenne az hogy melle osszeszed mondjuk HIV-et. (Mellesleg javaslom, nezd meg hazankban ill. Europaban milyen gyakori HIV virussal fertozott szemelyek szama). En ezt ugy fognam fel, hogy ez egy butetes amiert nem vettem eszre, hogy a kapcsolatunk nem mukodott jol.
De ettol semmi sem valtozik, ha jol osszeverem, vagy esetleg megolom s lecsuknak. De csavarjunk megegyet a torteneten. Mi van akkor, ha mindezt a bucsulevelebol tudod meg, s ogyilkos lett, mert nem akar egy eleten at szenvedni? Akkor a csaladjan allsz bosszut?
Masik tipp 16-18 eves lany vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!