Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit erez az a ferfi aki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit erez az a ferfi aki, megbant valakit, vagy kihasznal egy not?

Figyelt kérdés

Mi meg benne vegbe, foleg hogyha tudja, hogy a masik szemved miatta. Tudja, hogy fontos volt a nonek az illeto ferfi sot egy par voltak egyszer es szerettek egymast es megis szandekosan kihasznlata ezt a noben, nagyon megsertette.

Az ilyennek nincs lelkiismeretfurdalasa ilyenkor?

2012. jún. 26. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Érezhet..

sajnálatot, szánalmat, dühöt, megvetést, boldogságot, apátiát, félelmet..

Bármit érezhet.

Azt akarod hallani, hogy nincsenek érzései? De vannak. Lehet szájna-bánja. BÁRMI LEHET, AZ ÉLET NEM OLYAN EGYSZERŰ, MINT AMILYENNEK A KÉRDÉSED ALAPJÁN TE TŰNSZ.

2012. jún. 26. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Megint lefeküdtél az exeddel, és utólag megbántad? Mert ha erőszak volt, akkor irány a rendőrség, látlelet, orvosi vizsgálat, a sebekből lehetnek jó bizonyítékok.

Vagy az bánt, hogy lefeküdtél vele, és mégsem hív? Pedig annyira szeretted, hogy mégis magadba engedted, pedig nem is kívántad, hátha megint együtt lesztek?

Miért feküdtél le vele? Ne mond, hogy naív voltál, mert Te is tudod, hogy nem igaz.

MIÉRT tetted?

2012. jún. 26. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen valobann szeretetem, de ugy tudtam, hogy o is engem a tenyeren hordozott eddig es tipikus rendes fiu volt csendes siznte jol nevelt pasi. Azt hiszem az egyeduli ferfi akivel igazan jo kapcsolatom volt valaha, de elszallt a Budapesti levegotol amiota oda kerult es diszkozik meg a baratok befolyasolyak nagyon.

Nem volt eroszak, de nem akartam vele lennihidd el nekem. el akartam kerulni a tovabbi seremeket szandekosan, de kezedtt meg konnyezni is,hogy ugy kivan meg akar.

2012. jún. 26. 15:53
 14/17 A kérdező kommentje:

azt gondolom, hogy annyira ki volt ehezve, mert neki sem jott ossze semmi kapcsolat massal, hogy ki kellett elegitse igenyeit tobb nem is kellett es nem erdekelte, hogy en hogy erzem magam utanna

nem fer a fejembe, hogy tudta ezt velem megtenni, nem sirok ezert, de zavar, hogy elfajult az a jo ember

2012. jún. 26. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Alapszabály: a férfi a p.nciért a tetűt elhajtaná Soroksárig. Ezt jegyezd meg, mert tényleg így van, én kivétellel még nem találkoztam.
2012. jún. 26. 16:27
 16/17 A kérdező kommentje:
viszont,ha en megbantottam valami aprosaggal o ki volt keszulve maszott a falra
2012. jún. 26. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:

mi lenne ha nem azokat bantanank akik nem erdemlik meg

ezert van annyi onbizalom hianyos ember

2012. jún. 26. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!