Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy srácnak de becsaptam, hitegettem, játszadoztam vele. Most akkor aljas rib@ncnak fog tartani engem?
Figyelt kérdés
Nem volt közöttünk semmi, csak ismerkedtünk!
19L
2012. jún. 26. 14:17
11/12 anonim válasza:
Hat nem volt szep tölled az tuti. de ha a ferfiak csin ezt 1 novel akkor rogton mert a ferfiak milyenek mert igy meg ugy. gondolkozz el rajta neked is sz.ar.ul esett volna ha igy b....gatott volna 1 srac 23 F
12/12 anonim válasza:
A férfiaknak is van érzésük és sokkal érzékenyebbek a nőknél, csak ők nem hisztiznek meg minden :) hidd el.. a férfiaknak jobban fáj.. és nem 1 ribinek fog tartani hanem 1 k.rvának akinek csak a pénisz kell.. szóval vigyázz.. az ilyenek miatt (miattad) szégyellem hogy lány vagyok.. peace
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!