Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Változtassak, vagy ne?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha sokat eszem, (nem látszik meg, nem vagyok a csontsovány,de kövér sem), megőrülök a fociért, leakarok vizsgázni robogóra és imádok sütni. Nagyon sok barátom van (lányok is és fiúk is) és érdekelnek az autók. a vásárlás különösebben nem köt le. szeretek olvasni, biciklizni, beszélgetni. 15/L vagyok. Ez jó személyiség?2012. jún. 26. 00:23
1/4 anonim válasza:
Aha, haverlánynak való:) De 18 felett vigyázz az evéssel!
2/4 anonim válasza:
A bojleres köcsög meg menjen már és verje ki magának. Vagy szerezzen egy nőt, bár úgy látom az nem megy neki. 2. voltam.
3/4 anonim válasza:
Nemtökmindegy? Ha nem magad adod, az gáz, ha meg sok barátod van, csak nem lehetsz nagyon cikis. Nehogy már idegenek alapján keress önigazolást, hogy rendben vagy, az elég szánalmas.
4/4 anonim válasza:
És ha most 10en azt írják,hogy legyél lezbi az leszel? -.-
A te életed!Úgy alakítsd,hogy neked jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!