Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mért nem jön össze?
Figyelt kérdés
Sose jön össze egyetlen fiúval sem. Pedig volt már jó párszor esélyem de mintha a sors nem akarná. Mit csináljak? Azt hozzá kell tennem hogy nagyon fiús vagyok. (foci, autók, motor, horgászat,) imádok sütni,főzni. És millió fiúhaverom van. Akkor egy szerelem mért nem bír kialakulni?2012. jún. 25. 23:49
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát a 13 egy kicsit talán sok.. :)
egyébként a bojleres fickó tényleg szexi, köszi a képeket! :)
2012. jún. 26. 00:53
12/12 anonim válasza:
Nem kell siettetni a dolgot, a szerelem jön magától. Lehet hogy a sors nem őket szánja neked hanem egy sokkal jobbat. :) Nekem akkor lépett be a mostani párom az életemben amikor már úgy voltam hogy elegem volt a sorozatos csalódásokból. Most olyan boldog vagyok mint még soha úgy érzem megtaláltam a másik felem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!