Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy a melegeket büntetik (súlyosan)?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 22:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem csak akkor kellene őket büntetni,ha nyilvánosan csinálják a hülyeségüket,például az utcán,vagy akár diszkóban csókolóznak,vagy hasonlók.A melegfelvonulásokról pedig csak annyit hogy szerintem nem kellene ilyesmivel foglalkoznia az adott országnak,sőt be is kellene tiltsa,hogy miért is?mivel értelme nincs az egésznek és megbotránkoztató látvány!
12/16 anonim válasza:
Te sem mutatsz fel észérvet ellenük (nyilván mert kivitelezhetetlen a feladat), csak szapulod a "fajtájukat", mintha annyival különb lennél, amiért nagyobb emlőjű és rövidebb hímvesszőjű (mert biza' a csikló a pénisz csökevénye) emberi lényekre rántod a Jancsit, mint ők. Intelligens vagy, mondhatom!
13/16 anonim válasza:
Alapvetően nem a melegeket büntetik (és a Jobbik javaslata sem erre vonatkozik), hanem a homoszexuális propagandát. Amit teljesen érthető dolog, hiszen ez az egész alapvetően egy súlyosan társadalomromboló divat.
Az emlitett keleti országokban, meg ez az általános jogi gyakorlat része, más, itt aprónak számitó vétségért is kivégeznek embereket.
14/16 anonim válasza:
#13, a propagandának nincs semmilyen káros hatása a társadalomra, mert aki meleg, az nem azért meleg, mert azt mondták neki, hogy "hú de jó melegnek lenni, legyél te is az". Hanem mert így született és kész. Aki meg divatból csinálja, az valószínűleg ki fogja nőni. (Ez utóbbit én is idiótaságnak tartom.)
15/16 anonim válasza:
"Egyébként ha egyszer a Jobbikot szavazzuk kormányra, itt is büntetendő lesz a homoszexualitás - már be is nyújtottak egy erre irányuló törvényjavaslatot. :(( "
Ez komoly???Ne már ezek nem normálisak...
Az ázsia országokban mióta büntetik?Ott pont h r*hadtul nem büntetik, sőt szeretik a homoszexuálisokat.
16/16 anonim válasza:
Idióta aki engem akar büntetni mert meleg vagyok. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!