Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha egy csaj még 34 évesen szűz és úgy is szeretne majd férjhez menni?
nem gáz ha valaki szüzén akar férjhez menni. Sőt!! (ez akár még szexi is lehet!)
34 évesen szűz: gáz!
34 évesen szűz és a házasság még nincs kilátásban nagyon gáz!
Szűz és úgy fog a sírba menni kbaszotúl gáz!
az ember ha "különcködni akar" akkor tudja már, hogy abból hogyan kovácsolhat előnyt (mert ez akár előny is lehetett volna és már régen a "nagyővel"+ három gyerekkel lehetne. célcsoport a konzervatívok, ők bizony kölyköt akarnak!
"35 éves kor felet értelmes ember nem tervezz gyerek" szülész doki
kb 10 év múlva özvegy/elvált apukához majd hozzá mehet
21/f
21:52
Én is így gondolom, ezt már elszúrta, az egész életét, anyaságát
Szerintem sincs még semmi veszve. Ráadásul ma már nagyon ritka, hogy huszonévesen köt valaki házasságot, ha egyáltalán köt.
Amúgy most már én is úgy vagyok, ha eddig nem sikerült, akkor a házasságig már nem is akarom elveszteni.
Hát ha ninge potenciális férj jelölt,úszott az egész.. A gyermekvállalás meg aztán pláne.. 40 felett szülni.. Nem,hogy veszélyeztetett terhes lennél-ha teherbe tudnál esni- de megmarad-e a baba?! Ha igen,akkor meg már ebben a korban nem bírod az éjszakázásokat meg a gyerek után rohangálást.
Szerintem defektes,aki azért marad szűz mert a katolikus egyház ezt mondja.. A papok is házasodhatnak ha akarnak,mégis ki ellenőrzi le,hogy még soha nem jártak nőben? Nekem már az is elég elgondolkodtató ha valaki 20-23 fölött meg szűz. Akkor azt mondom,valami gáz lehet vele,hogy senkivel nem feküdt még le- de ha 30-40 fölött.. Az nem normális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!