Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat még a férfiaknál a nagyon hosszú haj?
Figyelt kérdés
Van valaki innen,aki növeszti?egyszerűen imádom az ilyen srácokat,és egyre kevesebbet látok belőlük...:/2012. jún. 25. 21:00
11/20 rottingrabbits válasza:
Divat vagy nem,15 eve nem vagtam le,es most mar nem is fogom...
12/20 anonim válasza:
Nem divat, inkább stílus :) :D kb 14 éves korom óta van hosszú hajam váll alá érő (Jobban valamiért nem nő tovább). Mondjuk engem befolyásolt a rockzene is a kezdeteknél, de most sem vágatnám le, egyszerűen ez vagyok én, rövid hajjal el se tudnám már magam képzelni :D 21/F
13/20 A kérdező kommentje:
biztos szép lehet a hajzatotok:3
2012. jún. 25. 22:53
14/20 anonim válasza:
Sokáig hosszú hajam volt. ( kb 30-40 centis copf...) valamikor a 90'es évek végén vágattam le:( néha - titokban - még ma is sajnálom....
15/20 chrishu válasza:
Nekem a vállamnál tovább nem nő, pedig olyan hajat szeretnék, mint Marco Hietala-nak van :(
16/20 anonim válasza:
Utolsó, Marconak tényleg nagyon szép haja van... lány létemre én is elfogadnám szívesen :) És nagyon illik hozzá.
Mellesleg én nagyon kevés hosszabb hajú fiút/férfit látok mostanság, inkább ez a pár milliméteres haj az elterjedt itt ahol én lakom.
17/20 anonim válasza:
Nekem derékig ér, de nem vettem észre, hogy valaha is divat lett volna. Ha így lenne, jönne a nullás gép. :)
18/20 A kérdező kommentje:
biztos szép lehet utolsó:)
2012. aug. 13. 00:19
19/20 anonim válasza:
Á, nekem szinte minden fiú haveromnak jó hosszú haja van. :) Engem például a rövid hajú srácok nem is igazán tudnak lázba hozni, de hát ízlések és pofonok. Nemde?
Amúgy szerintem is rossz helyen keresgélsz.
Én egy jó kis metál koncertet tudnék ajánlani (ha persze szereted). Ott aztán láthatsz/haverkodhatsz a hosszabbnál hosszabb hajú emberkékkel. :)
20/20 A kérdező kommentje:
Jaa egyébként van barátom, szóval nem párkeresés céljából gondoltam, csak érdekelt:)
2012. aug. 31. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!