Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok, de más tetszik. Mit tehetnék?
Ha nem vagy szerelmes a barátodba, akkor a másik fiútól függetlenül szakíts az elsővel. Utána majd kialakul.
Esetleg lehet nem ártana erről a másik fiúval beszélgetni...
Nem tudom, hogy feladná-e a kapcsolatát, mondjuk ök élettársi viszonyban vannak, de sokat veszekednek, és már ö sem szerelmes a barátnőjébe. Pedig ök sincsenek együtt több, mint 4 éve.
Sajnos nem tudom a választ :(
Ez durva! Másfél éve ugyanaz volt a helyzetem. Én sem voltam szerelmes a barátomba,viszont abba a másikba úgy éreztem,hogy igen. Megtudtam,hogy tetszem neki és e miatt aztán nem tudtam kiverni a fejemből sehogysem.Aztán tudtam,hogy nem szabad. A másik pasit alig láttam,szép lassan elmúlt ez a nagyon erős fellángolás.Ez volt egy másfél éve kb. Most szakítottunk 1 hónapja a volt barátommal,természetesen a pasitól függetlenül. És képzeld el,a másikkal meg összejöttünk ahogy megtudta a szakítást :)
Nem biztos,hogy szakítanod kell,de ha nem vagy boldog,akármilyen nehéz is,lépned kell!
Nekem is iszonyatosan nehéz volt. Mi is évekig voltunk együtt.
lefordítom magyarra amit írsz, jó?
Nem vagy biztos benne, hogy a másik srác beváltaná amit mond, és tényleg otthagyná a másik csajt (nem csak ezt mondaná neked), ha látná, hogy szabad vagy.
Viszont az a kockázat nem tetszik neked, hogy esetleg ha elhagyod a barátod, akkor a másik is lép, és akkor ott maradsz két szék között.
Bár csaj vagy, de legyél tökös! És tisztességes a jelenlegi barátoddal, aki 4 éve veled van - és szakíts vele. Még inkább, mint megcsald - ha eddig nem tetted meg.
Csak nem vagy szerelmes, vagy nem is szereted?
Már csak azért kérdem, mert a szerelem előbb vagy utóbb, de mindig elmúlik, max átalakul szeretetté. Ezért az egy hangyányit erősebb kapocs két ember között. Bár való igaz, hogy nehéz ellenállni a más iránt érzett szerelemhez hasonló érzéseknek. Te tudod hogy állsz a barátoddal, milyen a kapcsolatotok. Nagy lány vagy már, csak te tudod eldönteni, hogy mi a jó neked jelen pillanatban. Csak azért ne legyél a barátoddal mert nincs más. Akkor jobb szakítani vele, tisztességesebb mint megcsalni. Bár már most is megcsalod érzelmileg, de nem kéne megvárni míg fizikai megcsalássá fajul a dolog. Ne azért szakíts vele, hogy összejöhess a másikkal, mert lehet hogy csalódás ér, amikor esetleg kiderül, hogy neki csak a szája volt nagy és esze ágában sem lenne szakítani az élettársával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!