Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem neki vagy csak zavarban volt?
Figyelt kérdés
Egyik este elmentem egy sráccal sétálni aki nagyon tetszik! Jól elvoltunk viszont alig nézett rám! Mintha nem is érdekelném,olyan 'közömbös' volt velem! Vagy csak ezzel leplezte hogy zavarban van?2012. jún. 25. 14:00
1/9 anonim válasza:
kérdezgetett rólad? mert ha igen akkor érdekled és csak zavarban volt
2/9 A kérdező kommentje:
Mármint miről kérdezgettem!?
2012. jún. 25. 14:09
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi félreolvastam! :) Am igen kérdezgetett sokmindenről ami velem kapcsolatos
2012. jún. 25. 14:10
4/9 anonim válasza:
ő kérdezgetett rólad? akármit. amit még nemtud rólad. érdeklődött esetleg a napodról vagy valami?. érted..
5/9 anonim válasza:
ja hát akkor szerintem csak zavarban lehetett. nekem is volt már ilyen de én nyomtam neki a rizsát hogy kicsit felszabaduljon ő is xd
6/9 A kérdező kommentje:
Értem .... és igen kérdezősködött! Pl. mizu velem? Hétvégén megyek-e bulizni? Mit csinálok ha nincs semmi dolgom ... stb ...
2012. jún. 25. 14:13
7/9 KisKox99 válasza:
Találkozatok többször :D És ha többet néz rád mondjuk a 3-4 alkalomnál akor csak zavarban volt :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hát szeretnék még vele találkozni és majd látjuk mi lesz :)
2012. jún. 26. 16:43
9/9 anonim válasza:
Ha fb-n pl. sokszor keres, ír neked, esetleg ő kezdeményezi a találkozókat, akkor esélyes vagy. ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!