Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ez zavarna?
Képzeljétek el azt az élethelyzetet, amikor mentek az utcán és szembe jön veletek egy szép arcú, csinosan öltözött lány és rátok mosolyog,de a fogai elöl le vannak törve és hiányosak is.
Ti visszamosolyognátok rá és szóba állnátok vele, vagy azt gondolnátok bárcsak ne villantotta volna ki a fogait? Mennyire zavarna titeket a lány csúnya fogai?
Hasonlóan gondolkodom, mint az első. Attól függ milyen. Amúgy meg simán, ez nem akadályozó tényező, bár nekem meg sárgák a fogaim a gyógyszerek miatt (mellékhatás, fogorvos se nagyon tud velük mit csinálni), szóval hasonló a helyzet nálam is.
22F
ahogy a 2. mondja : menjél fogdokihoz és rakasd rendbe... műfog vagy mit tudom én hogyan hivják :)
és a kérdésre válaszolva: igen, nagyon zavarna
Utolsó:Én szívesen megcsináltatnám, de mivel lassan 20 leszek és a fogszabályzó már nem ingyenes, ezért nagyon drága lenne. Plusz még fogpótlás,ami megint k..va drága és a szüleimnek erre most nincsen pénze. :(
Ráadásul, nem orvosnak tanulok,akik több százezreket keresnek,szóval az én keresetem édes kevés lesz rá.
De így, amint látom a fiúknál sincs esélyem, és emiatt nincs is önbizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!