Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti elvárjátok egy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elvárjátok egy 28 éves pasitòl, hogy saját 20 millio ft értékű lakása legyen?

Figyelt kérdés
Ugy, hogy csak két és fél éve lépett ki a munkaerőpiacra az egyetemről.
2012. jún. 23. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20 milliós lakás? Hát az rengeteg pénz... Én most ismerkedtem meg egy sráccal, 29 éves, és őszintén mondom, meglepődtem, hogy lakása van. (Örökölte egyébként.) Manapság nagyon nehéz egy kisebb lakásra valót is összegyűjteni, 20 milliót pedig kb. a Mission impossible kategóriába sorolok, hacsak nem vagy hihetetlen magas beosztásban, vagy nem milliomosok a szüleid, esetleg hitelt veszel fel, de azt nem kívánom senkinek, őrültség.

Abszolút nem várható el, hogy valakinek lakása legyen. (Meg mégis mi az, hogy elvárja... Phejj...)

22/L

2012. jún. 23. 18:28
 22/23 anonim ***** válasza:

nettó 150-ből ha félreteszel 70-et akkor művész vagy! szerintem abból lehet alap szinten megélni és akkor kábé 0 forintot tettél félre.

a kérdésre a válasz sokkal egyszerűbb mint gondolnánk...

Magyarországon ilyen szempontból 3 féle nő típus létezik:

aki gazdag annak a 20 milliós lakás alap, és általában a gazdag lányok nem kezdenek rangon aluliakkal!

aki pénzéhes annak szintén alap, mert vannak gazdagabb palik is!

és van a maradék akiknek nem ez az elsődleges.

2012. jún. 23. 19:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha csak fél éve léptél ki a munkaerőpiacra, akkor tényleg csak hitelből lehetne 20 millió forintos lakásod, remélem a lányok ennyire nem bolondok,hogy ezt elvárják :) 3-4 % reálkamat az már 6-8 százezer forint évente... Tehát csak a saját belátásod szerint dönts :)
2012. jún. 23. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!