Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet vonzó egy ilyen lány is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vonzó egy ilyen lány is?

Figyelt kérdés

177 cm magas vagyok és 68 kiló. Van egy nagyon pici hasam, de azon kívül arányosan oszlik el a súlyom. Fiúk, lehet vonzó nálatok az olyan lány, mint én, akinek van egy kis hasa és egy kicsit szélesebb a csípője?

19/L

2012. jún. 23. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a széles csípő az jó..van mibe kapaszkodni.. ;)
2012. jún. 23. 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
így nem lehet megmondani. valahogy tölts fel magadról egy egészalakos képet.
2012. jún. 23. 09:35
 3/12 anonim ***** válasza:
177cm 68 kg az teljesen rendben van :) biztos jólnézelki :) felesleges ilyet kérdezned :D 19/f
2012. jún. 23. 09:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem a súly számít, hanem a testzsírszázalék. A 'kis has' meg nem egy objektív jelző.
2012. jún. 23. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Én kifejezetten rosszul vagyok a csont+bőr lányoktól
2012. jún. 23. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
hát akárhogy nézzük ez egyáltalán nem csont bőr te gyökér
2012. jún. 23. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Te gyökér, ha már így szólítjuk meg egymást, a kérdező nyilván nem csont és bőr, biztos csinos, én arra írtam, hogy a mostanában oly divat félig vagy teljesen anorexiás lányokat nem bírom, akik csinosnak hiszik magukat. És azért indokolt a válaszom, mivel a kérdése az volt, hogy ő is lehet e vonzó ezzel az alakkal. Ő vonzó, a csontkollekciók nem. Az "is" nem indokolt a kérdésben.

Te gyökér.

2012. jún. 23. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Pont a szélesebb csípő vonzó a lányoknál...

Egy kis has ugyan már senkit se fog érdekelni csak legyen önbizalmad és légy önmagad:)

2012. jún. 23. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem pontosan ez jön be. Egy pici poci és széles csípő.:)

Nekem ez a látvány egyszerűen nagyon vonzó.

26/F

2012. jún. 23. 09:58
 10/12 anonim válasza:
100%

Csak a kutyák játszanak csontokkal...

A legjobb bőrben vagy :))

2012. jún. 23. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!