Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen unalmas a nyár vagy csak én érzem így?! :/
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 22:55
11/21 Beviz Elek válasza:
Nekem nem unalmas! Örülök, amikor ki tudom magam aludni! Ilyen az elkövetkezendő egy héten tuti nem lesz... Vagyis... Másfél héten.. Sokat dolgozom, a maradék időmben strandra járok, meg a barátnőmmel vagyok. Persze emellett nyomom a vizsgákat is, amire tanulni sem árt (márha néha van időm). Tehát elég mozgalmasan telnek a napok. Apámmal és öcsémmel élek. Öcsémmel melózok, vele akkor tudok találkozni, apum miatt meg néha az alvásból faragok le (néhány naponta pár órát). Ha gondoljátok szétdobhatjuk a teendőket, ti nem unatkoztok én meg tudok aludni:D
12/21 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem. Nekem minden napom kín szenvedéssel telik el...
2012. jún. 22. 23:15
13/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem unalmas, bár én dolgozom nyáron is, mint máskor :D De van egy rakat program :D Nem szoktam unatkozni. 24/L
14/21 anonim válasza:
Ne légy ennyire szerencsétlen. Mennyetek el haverokkal a magyar tengerre és bulizzatok.
15/21 anonim válasza:
bazeg még jóhogy vannak haverjaim és velük berúgok néha oszt hülyéskedünk mert akkor tényleg uncsi lenne, meg hát itt vannak a drága animéim amik színt visznek az életembe!
Ha lány vagy könnyebb dolgod van ebben a helyzetedben egy kis izgalomra, hidd el :D
f18
16/21 A kérdező kommentje:
lány vagyok :)
2012. jún. 22. 23:38
17/21 anonim válasza:
Kéne már egy fiú aki izgalmakat hoz az életedbe mi? :D
Járj el strandra vegyél egy bérletet, vagy mit tom én :D
F18 előző
18/21 anonim válasza:
kedves kérdező, hány éves vagy, hogy nem bírsz magaddal? :D
20/21 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
2012. jún. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!