Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon (gyakorkerdesek.hu) volt már olyan eset, hogy valaki összejött?
Figyelt kérdés
hát ez tök furi kérdés,tudom...ám kiváncsi vagyok.meséljetek mindent el,ha valóban megtörtént
ilyen :D
14 éves,kiváncsi-fáncsi lány vagyok^^
2009. júl. 6. 22:05
11/15 anonim válasza:
hát először csak MSN-en beszéltünk, aztán randiztunk, úgynézett ki minden összejön, de mégse... nem happy end lett.. :'(
12/15 anonim válasza:
^^ kiváncsi-fáncsi.. fannika..nemtevagyaz?:O :D
13/15 A kérdező kommentje:
HátMostIstenemIlyenVagyok :D
ám igen naon kiváncsi vagyok *.*
2009. júl. 22. 23:52
14/15 anonim válasza:
én viszonylag hosszú ideig e-mail-ezgettem egy lánnyal aztán valamiért megszakadt... írtam aztán ő nem írt vissza aztán megint írtam akkor viszaírt erre válaszoltam és aztán megint nem válaszol most úgy vagyok vele hogy áááh hagyom a fenébe úgyis van egy csinos barátnőm(pár napja) lánybarátaim meg már vannak:P
15/15 anonim válasza:
Engem már többen is megkerestek emailben, de nem volt bátorságom válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!