Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napon belül megyek dokihoz. Csak a körülmetélés az egyedüli módszer?
Figyelt kérdés
Fitymaszükület esetén csak ez az egyetlen módszer a megoldàs vagy van màs is? Kösz!2012. jún. 22. 17:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ernyedt àllapotban lejön csak egy kis gyürü van a makk alatt, ha felàll akko viszont kbmax 40% a fér ki a makknak
2012. jún. 22. 17:40
2/6 anonim válasza:
Azt tudom, hogy csecsemőknél megoldás a kamilla tea+"eröletees kedves anyuka" (tényleg ezt javasolják)
De nem tudom.
Egy próbát megér, nem?
3/6 anonim válasza:
Óh, és szerintem a terhességi krémeket is meg lehet próbálni. Azok pont arra valók, ahogy hirtelen megnő a nők hasa, a bőr nem bírja, és szétfeszül, reped. Úgyhogy a terhességi csíkok elleni krémeket meg lehet próbálni.
4/6 anonim válasza:
Nicoflex-szel kell alaposan bekenni és fenthagyni két órán keresztül! Az segít!
5/6 anonim válasza:
Az nem valami csípős sz*r? (Bocs, ha igaztalanul pontoztalak le! De az "izomgörcsoldás" itt gyanús!)
6/6 anonim válasza:
én nem engedném h leműtsék a fitymám ha mégis elvágom az orvos nyakát! de volt már fitymaszűkületem de megmondtam ezt és nem lettem metélve mást csinált és semmi bajom nincs tehát minden jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!