Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen csókolóztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen csókolóztatok elöször? Mi lesz ha majd elrontom az elsőt? :S

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
hogy rontod el? ezt magyarázd meg. A csókot nem lehet elrontani, de ha neked sikerül akkor kapsz egy díjat.
2009. júl. 6. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
13:) ne izgulj, nem fogod elrontani
2009. júl. 6. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:

14 évesen csókolóztam 22 éves fiúval. A meglepettségtől semmit nem csináltam, csak tátva volt a szám... Mikor befejeztük, mosolyogva azt mondta, hogy "ezt még gyakorolni kell"...:-)

4,5 évig voltunk együtt.

Ne aggódj! Nem lesz baj, még ha bénázol is, mint én!:-)

22/L

2009. júl. 6. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
11 évesen
2009. júl. 6. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:

13 évesen.

16/L Honey

2009. júl. 6. 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen, és úgy látom, eddig én vezetek :D

Nem lehet elrontani :P Mutass be nekem valakit, aki már rontott el csókot!

2009. júl. 6. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én nyertem, 16-tal :)

azt meg nem lehet elrontani.

2009. júl. 6. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba.

Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés.

Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.

Néhány tipp a jó csókhoz:

- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!

- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.

- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.

- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!

2009. júl. 6. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:

20. jó nyálas voltam, mondta a lány, de hamar belejöttem aztán.

22/F

2009. júl. 6. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkoló leszek:5:D Már azt sem tudom, milyen volt, csak az oviban népszerű volt a "járás". Ennek ellenére nem vagyok aberrált, remélem, ezt mindenki fenntartás nélkül elhiszi. Amúgy csókolózni nagyon könnyű, ha olyan bonyolult lenne, nem űznék olyan sokan;). Hajrá!
2009. júl. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!