Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, hogy ilyenkor, amikor van valami nagy fociesemény, akkor sok kislány egyből elkezd "fociszurkoló" lenni?
Lányként mondom, hogy nagyon. Utálom a himsoviniszta disznókat, akik ki akarják sajátítani a focit, de az ilyen kisp*csák miatt, minket, normális, igaz szívű szurkolókat is egy kalap alá vesznek velük, és valahol meg is értem.
Azt is elismerem, hogy Barca és spanyol szurkoló vagyok, (nem Torres és nem Villa miatt:D), így különösen zavaró, hogy az én csapataimra nyáladzanak ezek a libák. Grrrr.
És a húgom példáját látva, ez a "szurkolás" tényleg a facebookon való örömködésben merül ki, vagy esetleg így akarnak bevágódni a nagyonmenő focista fiúknál.
Soha nem felejtem el, amikor az egyik magát barcásnak és reálosnak (!!!) valló ismerősöm megkérdezte, hogy akkor most az a Messi melyik csapatban játszik? :'(
Engem egyébként nem zavar, ha valakit Torres szeplői érdekelnek, de akkor ne tegye magát ekkora focifannak...
A baj csak az, hogy ezek a lányok fikarcnyit sem tudnak a foci szentségéről, hogy nekünk mit jelent ez, és ők csak poénnak veszik fel, így arra sem fognak rájönni, hogy mennyire nevetségesek.
De hát ez van, ha népszerű csapatnak szurkolsz, (és lány vagy) ezzel együtt kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!